DOOR - Digitalni otvoreni obrazovni resursi
    • Српски
    • Српски (Serbia)
    • English
    • Bosnian
    • hrvatski
    • magyar
    • български
    • Slovenčina
    • shqip
    • română
    • русский
  • Hrvatski 
    • Srpski (ćiril)
    • Srpski (latinski)
    • Engleski
    • Bosanski
    • Hrvatski
    • Mađarski
    • Bugarski
    • Slovenčina
    • Albanski
    • Rumunski
    • Ruski
  • Prijaviti se
Pogledajte stavku 
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Воћњак и виноград, обрада

Thumbnail
2021
64. Vocnjak i vinograd, obrada, PiD3.png (620.5KB)
Grupa digitalnih resursa
Моја школа - РТС Планета
Metapodaci
Prikaži puni zapis predmeta
Opis:
Ова лекција омогућава достизање неких од исхода учења за Природу и друштво (трећи разред). Ученик ће бити у стању да: прикаже везе међу живим бићима у различитим животним заједницама помоћу ланаца исхране; илуструје примерима одговоран и неодговоран однос човека према животној средини.
Ključne riječi:
воћњак / виноград / животне заједнице / ланац исхране / услови живота / значај воћњака и винограда / заштита воћњака и винограда
Autori:
Данијела Љубисављевић
Datum:
2021
Izdavač:
  • Министарство просвете Републике Србије
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/2088394/600/os3-priroda-i-drustvo-64-cas-vocnjak-i-vinograd-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/119
Kvalifikacija:
Први циклус основног образовања
Stupanj:
3. разред
Jezik:
sr
Opći tečaj:
Природа и друштво
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/2088394/600/os3-priroda-i-drustvo-64-cas-vocnjak-i-vinograd-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/119

Pošalji povratne informacije

 

 

Sav dspaceGrupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjektiOva grupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjekti

Statistika

Pogledajte statistiku upotrebe

Pošalji povratne informacije