DOOR - Digitalni otvoreni obrazovni resursi
    • Српски
    • Српски (Serbia)
    • English
    • Bosnian
    • hrvatski
    • magyar
    • български
    • Slovenčina
    • shqip
    • română
    • русский
  • Hrvatski 
    • Srpski (ćiril)
    • Srpski (latinski)
    • Engleski
    • Bosanski
    • Hrvatski
    • Mađarski
    • Bugarski
    • Slovenčina
    • Albanski
    • Rumunski
    • Ruski
  • Prijaviti se
Pogledajte stavku 
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Исхрана, типови исхране, обрада

Thumbnail
2020
9. Ishrana, tipovi ishranje, obrada, B5.png (178.2KB)
Grupa digitalnih resursa
Моја школа - РТС Планета
Metapodaci
Prikaži puni zapis predmeta
Opis:
Ова лекција омогућава достизање неких од исхода учења за Биологију (пети разред). Ученик ће бити у стању да: истражује особине живих бића према упутствима наставника и води рачуна о безбедности током рада; групише жива бића према њиховим заједничким особинама; идентификује елементе здравог начина живота и у односу на њих уме да процени сопствене животне навике и избегава ризична понашања.
Ključne riječi:
исхрана / храна / градивне супстанце хране / аутотрофи / хетеротрофи
Autori:
Тијана Гордић
Datum:
2020
Izdavač:
  • Министарство просвете Републике Србије
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1691658/814/os5-biologija-9-cas-isxrana-tipovi-isxrane-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/1748
Kvalifikacija:
Други циклус основног образовања
Stupanj:
5. разред
Jezik:
sr
Opći tečaj:
Биологија
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1691658/814/os5-biologija-9-cas-isxrana-tipovi-isxrane-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/1748

Pošalji povratne informacije

 

 

Sav dspaceGrupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjektiOva grupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjekti

Statistika

Pogledajte statistiku upotrebe

Pošalji povratne informacije