DOOR - Digitalni otvoreni obrazovni resursi
    • Српски
    • Српски (Serbia)
    • English
    • Bosnian
    • hrvatski
    • magyar
    • български
    • Slovenčina
    • shqip
    • română
    • русский
  • Hrvatski 
    • Srpski (ćiril)
    • Srpski (latinski)
    • Engleski
    • Bosanski
    • Hrvatski
    • Mađarski
    • Bugarski
    • Slovenčina
    • Albanski
    • Rumunski
    • Ruski
  • Prijaviti se
Pogledajte stavku 
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Дисахариди и полисахариди, обрада

Thumbnail
2021
56. Disaharidi i polisaharidi, obrada, H8 .png (208.1KB)
Grupa digitalnih resursa
Моја школа - РТС Планета
Metapodaci
Prikaži puni zapis predmeta
Opis:
Ова лекција омогућава достизање неких од исхода учења за Хемију (осми разред). Ученик ће бити у стању да: опише физичка својства: агрегатно стање и растворљивост масти и уља, угљених хидрата, протеина и растворљивост витамина; опише основу структуре молекула који чине масти и уља, угљене хидрате и протеине.
Ključne riječi:
дисахариди / сахароза и лактоза / полисахариди / скроб / целулоза
Autori:
Александра Жутић
Datum:
2021
Izdavač:
  • Министарство просвете Републике Србије
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/2046267/615/os8-xemija-56-cas-disaxaridi-i-polisaxaridi-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/2951
Kvalifikacija:
Други циклус основног образовања
Stupanj:
8. разред
Jezik:
sr
Opći tečaj:
Хемија
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/2046267/615/os8-xemija-56-cas-disaxaridi-i-polisaxaridi-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/2951

Pošalji povratne informacije

 

 

Sav dspaceGrupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjektiOva grupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjekti

Statistika

Pogledajte statistiku upotrebe

Pošalji povratne informacije