DOOR - Digitalni otvoreni obrazovni resursi
    • Српски
    • Српски (Serbia)
    • English
    • Bosnian
    • hrvatski
    • magyar
    • български
    • Slovenčina
    • shqip
    • română
    • русский
  • Hrvatski 
    • Srpski (ćiril)
    • Srpski (latinski)
    • Engleski
    • Bosanski
    • Hrvatski
    • Mađarski
    • Bugarski
    • Slovenčina
    • Albanski
    • Rumunski
    • Ruski
  • Prijaviti se
Pogledajte stavku 
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Витамини, обрада

Thumbnail
2021
60. Vitamini, obrada, H8.png (194.5KB)
Grupa digitalnih resursa
Моја школа - РТС Планета
Metapodaci
Prikaži puni zapis predmeta
Opis:
Ова лекција омогућава достизање неких од исхода учења за Хемију (осми разред). Ученик ће бити у стању да: опише физичка својства: агрегатно стање и растворљивост масти и уља, угљених хидрата, протеина и растворљивост витамина; опише основу структуре молекула који чине масти и уља, угљене хидрате и протеине; наведе заступљеност у природи и улогe масти и уља, угљених хидрата, протеина и витамина у живим организмима.
Ključne riječi:
витамини / улога витамина у живим организмима / заступљеност витамина у природи
Autori:
Данијела Стефановић
Datum:
2021
Izdavač:
  • Министарство просвете Републике Србије
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/2077888/615/os8-xemija-60-cas-vitamini-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/2955
Kvalifikacija:
Други циклус основног образовања
Stupanj:
8. разред
Jezik:
sr
Opći tečaj:
Хемија
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/2077888/615/os8-xemija-60-cas-vitamini-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/2955

Pošalji povratne informacije

 

 

Sav dspaceGrupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjektiOva grupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjekti

Statistika

Pogledajte statistiku upotrebe

Pošalji povratne informacije