DOOR - Digitalni otvoreni obrazovni resursi
    • Српски
    • Српски (Serbia)
    • English
    • Bosnian
    • hrvatski
    • magyar
    • български
    • Slovenčina
    • shqip
    • română
    • русский
  • Bosanski 
    • Srpski (ćirilica)
    • Srpski (latinski)
    • Engleski
    • Bosanski
    • Hrvatski
    • Mađarski
    • Bugarski
    • Slovenčina
    • Albanski
    • Rumunski
    • Ruski
  • Ulogovati se
Pogledajte predmet 
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte predmet
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte predmet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Угљени хидрати, обрада

Thumbnail
2021
30. Ugljeni hidrati, obrada, B1.png (203.1KB)
Grupa digitalnih resursa
Моја школа - РТС Планета
Metapodaci
Pokažite puni zapis predmeta
Opis:
Ова лекција омогућава достизање неких од исхода учења за Биологију (први разред). Ученик ће бити у стању да: разврста биолошки важне макромолекуле према њиховој улози у остварењу животних функција; прикупи, прикаже и тумачи податке добијене истраживањем.
Ključne riječi:
угљени хидрати, шећери / моносахариди, дисахариди, олигосахариди, полисахариди / глукоза, фруктоза / сахароза, малтоза, лактоза / скроб, гликоген, целулоза, хитин
Autori:
Станислава Никовић
Datum:
2021
Izdavač:
  • Министарство просвете Републике Србије
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1816203/617/ss1-biologija-30-cas-ugljeni-xidrati-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/3951
Kvalifikacija:
Гимназија
Stepen:
1. разред
Jezik:
sr
Opći kurs:
Биологија
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1816203/617/ss1-biologija-30-cas-ugljeni-xidrati-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/3951

Pošaljite povratne informacije

 

 

Sav dspaceGrupe digitalnih resursaAutoriNasloviSubjektiOva Grupa digitalnih resursaAutoriNasloviSubjekti

Statistika

Pogledajte statistiku upotrebe

Pošaljite povratne informacije