DOOR - Digitalni otvoreni obrazovni resursi
    • Српски
    • Српски (Serbia)
    • English
    • Bosnian
    • hrvatski
    • magyar
    • български
    • Slovenčina
    • shqip
    • română
    • русский
  • Bosanski 
    • Srpski (ćirilica)
    • Srpski (latinski)
    • Engleski
    • Bosanski
    • Hrvatski
    • Mađarski
    • Bugarski
    • Slovenčina
    • Albanski
    • Rumunski
    • Ruski
  • Ulogovati se
Pogledajte predmet 
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte predmet
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte predmet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Хемијски састав хране, утврђивање

Thumbnail
2021
35. Hemijski sastav hrane, utvrdjivanje, B1.png (234.0KB)
Grupa digitalnih resursa
Моја школа - РТС Планета
Metapodaci
Pokažite puni zapis predmeta
Opis:
Ова лекција омогућава достизање неких од исхода учења за Биологију (први разред). Ученик ће бити у стању да: разврста биолошки важне макромолекуле према њиховој улози у остварењу животних функција; примерима илуструје примену биолошки важних макромолекула у биотехнологији.
Ključne riječi:
протеини, беланчевине / угљени хидрати, шећери / липиди, масти / витамини / минерали / вода / пирамида исхране
Autori:
Мира Васовић
Datum:
2021
Izdavač:
  • Министарство просвете Републике Србије
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/2029500/617/ss1-biologija-35-cas-xemijski-sastav-xrane-utvrdjivanje
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/3955
Kvalifikacija:
Гимназија
Stepen:
1. разред
Jezik:
sr
Opći kurs:
Биологија
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/2029500/617/ss1-biologija-35-cas-xemijski-sastav-xrane-utvrdjivanje
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/3955

Pošaljite povratne informacije

 

 

Sav dspaceGrupe digitalnih resursaAutoriNasloviSubjektiOva Grupa digitalnih resursaAutoriNasloviSubjekti

Statistika

Pogledajte statistiku upotrebe

Pošaljite povratne informacije