DOOR - Digitalni otvoreni obrazovni resursi
    • Српски
    • Српски (Serbia)
    • English
    • Bosnian
    • hrvatski
    • magyar
    • български
    • Slovenčina
    • shqip
    • română
    • русский
  • Hrvatski 
    • Srpski (ćiril)
    • Srpski (latinski)
    • Engleski
    • Bosanski
    • Hrvatski
    • Mađarski
    • Bugarski
    • Slovenčina
    • Albanski
    • Rumunski
    • Ruski
  • Prijaviti se
Pogledajte stavku 
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
  •   Digitalni otvoreni obrazovni resursi
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Pogledajte stavku
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Фотосинтеза – пигменти, хлоропласти, светла фаза, обрада

Thumbnail
2020
21. Fotosinteza - pigmenti, hloroplasti, svetla faza, obrada, B3.png (212.2KB)
Grupa digitalnih resursa
Моја школа - РТС Планета
Metapodaci
Prikaži puni zapis predmeta
Opis:
Ова лекција омогућава достизање неких од исхода учења за Биологију (трећи разред). Ученик ће бити у стању да: анализира главне метаболичке путеве и њихову улогу у одржавању равнотеже производње и потрошње енергије на нивоу ћелије и организма.
Ključne riječi:
фотосинтеза / хлорофили / фотосинтетички пигменти / хлоропласти / светла и тамна фаза / фотосистем / транспортни ланац електрона / АТП
Autori:
Драган Цветановић
Datum:
2020
Izdavač:
  • Министарство просвете Републике Србије
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1754786/623/ss3-biologija-21-cas-fotosinteza-pigmenti-xloroplasti-svetla-faza
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/4808
Kvalifikacija:
Гимназија
Stupanj:
3. разред
Jezik:
sr
Opći tečaj:
Биологија
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1754786/623/ss3-biologija-21-cas-fotosinteza-pigmenti-xloroplasti-svetla-faza
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/4808

Pošalji povratne informacije

 

 

Sav dspaceGrupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjektiOva grupa digitalnih resursaAutoriTitulaSubjekti

Statistika

Pogledajte statistiku upotrebe

Pošalji povratne informacije