DOOR - Burime arsimore të hapura dixhitale
    • Српски
    • Српски (Serbia)
    • English
    • Bosnian
    • hrvatski
    • magyar
    • български
    • Slovenčina
    • shqip
    • română
    • русский
  • Shqip 
    • Serbisht (Cyrillic)
    • Serbisht (Latinisht)
    • Anglisht
    • Gjiëshktor
    • Kroat
    • Hungarez
    • Bullgar
    • Slovenčina
    • Shqip
    • Rumun
    • Rus
  • Hyrje
Shikoni artikullin 
  •   Burime arsimore të hapura dixhitale
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Shikoni artikullin
  •   Burime arsimore të hapura dixhitale
  • Моја школа - РТС Планета
  • Моја школа
  • Shikoni artikullin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Исхрана, типови исхране, обрада

Thumbnail
2020
9. Ishrana, tipovi ishranje, obrada, B5.png (178.2Kb)
Grupi i burimeve dixhitale
Моја школа - РТС Планета
Metadata
Tregoni rekordin e plotë të artikullit
Përshkrim:
Ова лекција омогућава достизање неких од исхода учења за Биологију (пети разред). Ученик ће бити у стању да: истражује особине живих бића према упутствима наставника и води рачуна о безбедности током рада; групише жива бића према њиховим заједничким особинама; идентификује елементе здравог начина живота и у односу на њих уме да процени сопствене животне навике и избегава ризична понашања.
Fjalë kyçe:
исхрана / храна / градивне супстанце хране / аутотрофи / хетеротрофи
Autor:
Тијана Гордић
Datë:
2020
Botues:
  • Министарство просвете Републике Србије
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1691658/814/os5-biologija-9-cas-isxrana-tipovi-isxrane-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/1748
Niveli i arsimit:
Други циклус основног образовања
Gradë:
5. разред
Gjuhe:
sr
Kurs i përgjithshëm:
Биологија
Uri:
https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1691658/814/os5-biologija-9-cas-isxrana-tipovi-isxrane-obrada
https://door.prosveta.gov.rs/handle/123456789/1748

Dërgoni Reagime

 

 

E gjithë DSpaceGrupet e burimeve dixhitaleAutorTitujLëndëKy grup burimesh dixhitaleAutorTitujLëndë

Statistikë

Shikoni Statistikat e Përdorimit

Dërgoni Reagime